Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Το Β1 ζωγραφίζει στη κεντρική πλατεία Λιβαδειάς

Τα παιδιά του Β1 του σχολείου μας - 4ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς - την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου επισκέφτηκαν στην Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς που ήταν στολισμένη με ξύλινα τα σπιτάκια, το εργαστήρι του Αι -Βασίλη, των ξωτικών, της ευχής και της χαράς. Ακόμη υπήρχε καρουσέλ, τρενάκι και φουσκωτά παιγνίδια. Την όμορφη ατμόσφαιρα την έκανε πιο χαρούμενη η χριστουγεννιάτικη μουσική. Τα παιδιά συνόδεψαν η δασκάλα της τάξης κ. Μαρία Πρόκου, ο δάσκαλος των εικαστικών κ. Παπαγεωργίου Απόστολος και η Διευθύντρια κ. Νιαβή Βασιλική.
Τα παιδιά πήγαν στο σπιτάκι της χαράς και της ευχής και ζωγράφισαν ομαδικές χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές. Τα έργα τους έγιναν από παστέλ πάνω σε βελουτέ χαρτί. Ήταν πολύ χαρούμενα. Έβαλαν τη φαντασία τους, τον ενθουσιασμό τους και παρακινούμενα από τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα έκαναν τις δικές τους ξεχωριστές δημιουργίες. Έφτιαξαν έναν χιονάνθρωπο, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και δυο Αι- Βασίληδες.
Όση ώρα ζωγράφιζαν τα παιδιά ο κόσμος που περνούσε απ
ό την πλατεία κοντοστέκονταν έβλεπαν τα έργα τους και έδιναν ευχές στα παιδιά.
Τα παιδιά
ήταν πολύ χαρούμενα, ζωγράφιζαν, τραγουδούσαν και σε κάποια στιγμή άρχισαν και να χορεύουν παρασυρόμενα από τη χριστουγεννιάτικη μουσική που ακουγόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: